Tratamentul Propolicium


Tratamentul PropoliciumTratamentul Propolicium consta intro serie de 21 de ovule sau supozitoare, preparate din propolis, alte produse apicole si pulberi de plante (in total 39 de ingrediente), care pot ajuta in mod eficient la vindecarea urmatoarelor afectiuni: anexite, cistite, uter varicos, fibrom uterin, metrite ulcerate de col uterin, inflamatii ale vaginului si colului uterin, micoze vaginale – candida, trichomonas, colibaciloza. Pe langa aceste boli feminine, efecte miraculoase se constata in tratarea adenomului de prostata, a prostatitei, dar si a hemoroizilor, a fisurilor anale si a altor boli ale rectului. Tratamentul Propolicium este un leac de excepţie pentru bolile uro-ginecologice şi anale.

Ovulele sau supozitoarele au prospecte cu indicaţii de utilizare, dar şi o listă cu plantele medi­cinale necesare pentru baile de sezut.

Punem accent pe faptul că, în perioada tratamentului, este obligatoriu să se păstreze o igienă locală riguroa­să. Trebuie sa faceti bai calde de sezut cu plante medicinale, pentru a accentua absorbţia principiilor active din compoziţia ovulelor sau supozitoarelor. Dacă nu aveti posibilitatea sa faceti acest lucru, trebuie ca in fiecare seara, timp de 15 minute, sa faceti macar o baie calda, inainte de introducerea ovulului sau a supo­zitorului. După baie, nu trebuie sa va stergeti; este de ajuns să va înfăşurati într-un halat de baie si stati in pat, la căldură, trei sferturi de oră, pentru ca preparatele să aibă timp de acţiune.

În cazul afecţiunilor ginecologice la care se folo­sesc ovule, tratamentul se între­ rupe în perioada men­struală. Ovulele se introduc în vagin numai după ce sunt trecute prin cremă de gălbenele.

Dacă pacienta are un chist ovarian sau un fibrom uterin mai mare de 5 cm, se recomandă trei serii de tratament cu Propolicium-forte, compus din ovule şi supozitoare. Astfel, pe zona afectată se acţionează din două părţi (intravaginal şi rectal), iar vindecarea este mai rapidă: o parte din formaţiune (chist sau fibrom) se resoarbe, iar cealaltă se elimină. După o serie de tra­tament, forma­ ţiunea scade cu 1-1,5 cm în dimensiune.

Dacă pacienta suferă de o boală care se transmite sexual (trichomonas, candida etc.), se recomandă ca ambii parteneri să urmeze tratamentul în acelaşi timp. Aceste afecţiuni sunt singurele în care activitatea se­xuală este interzisă în perioada tratamentului.

Este obligatoriu să se consulte medicul înainte de începerea tratamentului şi după a treia serie de trata­ment, pentru a se putea urmări evoluţia vindecării.

Tratamentul Propolicium are un caracter bland, este neinvaziv, fara reactii adverse, cu o singura exceptie: leacurile noastre sunt interzise persoanelor alergice la propolis si la alte produse apicole.

Tratamentul Propolicium

Be Sociable, Share!


Medicina ClickLink.ro Rochii elegante TopDirector - Tratamente naturiste